Категории

Новата тренд опсесија на Инстаграм

Ретро трендовите на големо доминираат ова сезона а помеѓу најпопуларните трендови кај блогерките на Инстаграм се ретро очилата за сонце со бели рамки и темни стакла кои беа огромен хит во ’90-тите години на минатиот век.

Модните фанатички се вљубени во овој модел на очила поради екстравагантниот кул изглед а ова лето тие ќе бидат најголемата хит сензација.