Чек дис аут
Search


Нови фотографии од жената која ги имитира познатите личности на хумористичен начин

Австралиската комичарка Селест Барбер се „прослави“ во 2015. година благодарение на своите Инстаграм фотографии со познатите личности. Оттогаш таа ги забавува следачите со смешни фотографии кои претставуваат пародија на оригиналните фотографии на светски познатите личности. Таа сега има 4.5 милиони следачи на Инстаграм, вклучувајќи ги и ѕвездите Кардашијан.

Погледнете ги најновите пародии и насмејте се до солзи.
Коментари

коментари