Категории

Нови магични фотографии на девојката која го води својот сакан низ светот

Мурад и Наталија Осман продолжуваат преку своите фотографии да ја покажуваат убавината и уникатноста на различни локации од светот. Парот, кој го создаде проектот „Follow Me To“, ја продолжи својата авантура и не заборави да направи нови магични фотографии кои ги сподели со своите обожаватели на Instagram.

Откако го започнаа проектот во 2011 година, талентираниот фотограф и неговата избраничка имаат инспирирано илјадници вљубени парови во своите фотографии да ја вметнат препознатливата поза – девојката го води својот сакан низ светот.

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

 

Прегледи:
93
Објавено на:
18.08.2016