Категории

Новиот филм „Barbie“ руши рекорди!

За време на викендот, новиот филм „Barbie“ по кој сите полудеа, ги збогати кината во Америка и Канада.

Со околу 155 милиони долари, филмот го скрши рекордот за најголеми заработки во 2023 година и истиот е режиран од жена.

Прегледи:
214
Ознаки:
· ·
Објавено на:
25.07.2023