Категории

Новиот пролетен хит на фарбање на косата кој ќе ве воодушеви

Со пролетта ни пристигнуваат и нови трендови на фарбање на косата, а овој ќе ги воодушеви сите.

Со првите денови на пролетта и сонцето ни доаѓа време за промена на фризурата.
Стилистите откриваат дека оваа сезона најактуелниот тренд ќе ги воодушеви сите. Се работи за необични прамени со кои дефинитивно ќе направите промена која комплетно ќе го трансформира вашиот изглед. Трикот кај оваа техника е во тоа што тие се извлекуваат само во долниот дел на косата, па даваат интересна нота и разиграност.

Со помош на оваа техника на боење на косата таа ќе изгледа живописно и бујно, а дамите ќе ја обожаваат.