Ново! Дополни ја MOZZART онлајн сметката со платежна картичка

Дополни брзо, лесно и уживај во онлајн играта.

Нов начин на уплата во Mozzart за сите корисници на Visa, MasterCard и Maestro платежните картички, кој овозможува уплата на средства на Мozzart корисничка сметка, брзо, едноставно, од било каде, со кој било уред (компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон со помош на пребарувач).

Начинот на уплата е многу едноставен:
1. Најави се на својот Mozzart кориснички налог.
2. Одбери ја опцијата “Уплати”, а потоа кликни на MasterCard/Maestro или Visa
платежната картичка.
3. Внеси го посакуваниот износ кој сакаш да го уплатиш (минимална уплата е 300 денари).
4. Кликни на “Уплати”, внеси ги податоците од својата картичка и потврди ја трансакцијата.

Веднаш потоа, твојатa уплата е спремна за користење на www.mozzartbet.mk
При депонирање на средства, не се пресметуваат дополнителни манипулативни трошоци.
Детално упатство за уплата со картички, можете да погледнете тука.

Донеси одлука, играј онлајн.
Коментари

[fbcomments]