Се сеќавате на O-Town? По 10 години, се враќаат со нова песна!

Се сеќавате на машкиот бенд O-Town? Бендот беше оформен во шоуто на MTV, Making The Band, а 10 години по нивното распаѓање во 2004 година, Dan Miller, Erik Estrada, Jacob Underwood и Trevor Penick повторно се здружија и ја снимија баладата “Skydive”.

“Skydive” за нив е враќање на корените, тоа е моќна балада, со еднакво моќни перформанси.

 

А еве и потсетување на еден нивни постар хит:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=TG8IkUoZ6j0[/tube]
Коментари

коментари