Објаснување за вистинскиот непријател во Игра на Троновите (ВИДЕО)

Сите оние кои ја следат најпопуларната серија во моментов, Игра на Троновите, веќе добро знаат кој е вистинскиот непријател – армијата на мртвите или White walkers.

Кои се тие и како настанале? Кое е оружјето и кој е спасителот?

Видео кое не потсетува на детали околу „белото зло“, кои можеби сме ги подзаборавиле, но време е да се потсетиме.

 
Коментари

[fbcomments]