Категории

Објавени се победниците на натпреварот на „National Geographic“ за 2018 година

„National Geographic“ стана синоним за фотографија, следејќи ја неверојатната убавина која е создадена на нашата планета. Па поради тоа, нивниот натпревар по фотографија е престижен со судии кои имаат за задача да изберат неколку помеѓу илјадници фотографии кои го одземаат здивот.

Ова се најдобрите фотографии на натпреварот.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20