Категории

Обликувајте ги вашите веѓи според обликот на лицето (ВИДЕО)

Веѓите можат да ја разубават жената, но и да го уништат нејзиниот изглед. Нивниот тренд се менува низ годините и додека еден период во мода беа тенки веѓи, сега преовладуваат подебелите густи веѓи.

Многу девојки не знаат да ја одредат формата на веѓи што им одговара, па често делуваат неприродно. Еве како да ги прилагодите веѓите на обликот на вашето лице: