Облините на оваа пејачка ветуваат многу! (фото)

Ники Хитон е млада пејачка и текстописец во светот на музиката чија што кариера допрво почнува.

Но тоа што го привлекува вниманието на светската јавност е исто така перфектните облини кои што убавата пејачка ги поседува.

Таа едноставно каде и да се појави или со секоја нејзина објава на некоја фотографија привлекува погледи и коментари.

За Хитон е релативно рано да се претпостави како ќе и оди во кариерата како пејачка, но доколку се предомисли, сигурни сме дека во светот на модата ќе има резервирано место.
Коментари

[fbcomments]