Категории

Облините не веќе во мода: Еве кон каков изглед тежнеат се повеќе жени!

Новиот тренд диктира малку различни пропорции..

После години во кои владееше тренд на изразени облини и фигури кои личат на онаа на Ким Кардашијан, работите добиваат нов пресврт.

Повеќе заоблените тела со неколку килограми вишок се надвор од мода. Податоците покажуваат дека сè повеќе жени сакаат помали гради.

 

Истражување за кои операции се најбарани на Интернет, се дадени следниве податоци. За еден месец, намалување на градите за 22.000 пати, и само 8.100 пати зголемување, што ја става оваа постапка на третото место на сите естетски операции.

 

Според ова истражување, ова се петте најбарани интервенции:

  • трансплантација на коса
  • липосукција
  • намалување на градите
  • ринопластика
  • зголемување на градите