Категории

Облините повеќе не се во мода – се повеќе жени тежнеат кон ОВОЈ изглед

Новиот тренд диктира малку поинакви пропорции

После години во кои владееше трендот на изразени облини и фигура како онаа која ја има Ким Кардашија, нештата добиваат сосема нов пресврт.
Се чини дека заоблените тела со некој килограм повеќе, не се во мода. Податоците покажуваат дека се повеќе жени сакаат мали гради.
Истражувањето за тоа која операција е најпребарувана на интернет, дошло до следните податоци.
За месец дена 22,000 пати било гуглано смалување на градите, а само 8,000 пати за зголемување, што овој зафат го става на трето место на листата на сите естетски операции.

Спрема истражувањата, ова се 5-те најбарани естетски зафати:

-Трансплантација на коса
-Липосукција
-Смалување на градите
-Ринопластика
-Зголемување на градите

 

Прегледи:
357
Категории:
Убавина и мода
Објавено на:
03.11.2019