Очекувањата на жените наспроти реалноста

Многу ретко во животот нашите очекувања се поклопуваат со тоа што навистина ни се случува. Па така и жените, во однос на нивните очекувања за готвењето, фризурата, љубовта, децата имаат високи очекувања, а тоа што ќе ги снајде – е друга работа.

ЌЕ ГО ИСПЕЧЕТЕ СОВРШЕНИОТ КОЛАЧ

1642255-1001117-650-cae1f048a5-1474273697

РАНЕЊЕ НА БЕБИЊА…

1642305-1001118-650-46cc6a64f9-1474273697

ДЕКОРИРАЊЕ НА СТАНОТ…

1642355-1001119-650-52217ebc99-1474273697

ЗА НОВАТА  ШМИНКА

1642405-1001116-650-a4fba9a973-1474273697

СПИЕЊЕТО СО ФРИЗУРА…

1642455-1001115-650-e870e58f76-1474273697

КАКО СПИЕТЕ…

1642505-1001111-650-d779668563-1474273697

КАКО ЌЕ ТЕ ЗАПРОСИ

1642555-1001112-650-1e4ffabf5b-1474273697

МОКРА КОСА…

1642605-1001114-650-00dee9798c-1474273697

КАКО ИЗГЛЕДАТЕ КОГА ВЕЖБАТЕ

1642655-1001120-650-dcc55b67e2-1474273697

НОВА ФРИЗУРА

1643105-1001110-650-86d039ebb7-1474273697
Коментари

[fbcomments]