Очила за сонце кои ги носи секоја модерна девојка оваа сезона

Ретро cat-eye обликот и малите рамки од 90-тите, ги гледаме насекаде уште од минатото лето, а трендот се уште е силно застапен. 

Што е ново оваа година? Транспарентни рамки, безбојни, но и во широка палета на нијанси. Лежерни, забавни, овие очила во различни бои и во различни форми ќе бидат застапени престојнава сезона пролет/лето. Најразлични стилови од кои секој ќе го најде идеалното за себе.
Коментари

[fbcomments]