Од денес започнува новогодишниот попуст во Wenice со многу изненадувања за најмладите!

Спомените кои се создадени во детството траат засекогаш, а тоа особено важи за периодот пред новогодишните празници. Сѐ уште ја чувствуваме предновогодишната еуфорија од тие денови, украсениот град, мирисот на тазе печени костени, возбудата од подароците под елката кои ги носи Дедо Мраз. Децата се нашата иднина, а ние треба да се погрижиме да им го исполниме детството со радост, фантазии и среќни мигови.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wenice: multi brand kids (@wenicewenice) on


За таа цел, Wenice – верниот пријател на сите деца, се грижи најмладите да добијат сѐ што им е потребно во зимскиот период. Од денес започнува новогодишниот попуст на целата колекција. Удобност, комфор, квалитет и најразлични модели на облека за сите возрасти ќе пронајдете во продавниците на Wenice, создадени за уживање во зимските денови и безгрижна детска игра и покрај ниските температури.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wenice: multi brand kids (@wenicewenice) on


Направете ги предновогодишните утра магични за своето дете, нека доживеат вистинско изненадување под новогодишната елка, а попустите во Wenice овозможуваат да купите повеќе производи одеднаш, со 10% попуст за првиот, 15% за вториот и 20% за третиот купен производ.

Попустот важи во сите продавници на Wenice и тоа: Skopje City Mall – Wenice 2 kat, Ramstore Mall – Skopje – Wenice 1 kat, Wenice – TC Biser prizemje, Wenice home – Ilinden, Wenice TC Lisa – 1 kat, како и Wenice online – www.wenice.mkWenice Big Box office and wholesale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wenice: multi brand kids (@wenicewenice) on


Купувајте со радост во Wenice продавниците, креирајте насмевки на лицата на најмладите и новогодишни спомени кои траат вечно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wenice: multi brand kids (@wenicewenice) on
Коментари

[fbcomments]