Категории

Од Кина до Русија светот е покриен со бела снежна прекривка! (ФОТО)

Голема количина на снежни врнежи ја прекри Европа, Азија како и Блискиот Исток, покривајќи илјадници километри од површината на земјата во бело. Погледнете како изгледа тоа низ фотографии!

 

Прегледи:
139
Објавено на:
12.01.2019