Од позади: Направете ѝ го ова и ќе моли за уште!

На мажите сексот од позади им е најубав, додека пак жените баш и не се воодушевени. Еве како да ја натерате не само да го засака, туку и едвај да ја чека токму таа поза!

Зошто мажите го обожаваат сексот од позади?

Сексуалните терапевти велат дека причината е во тоа што на мажите оваа поза им овозможува да го гледаат својот полов огрган како влегува и излегува во девојката, што во други пози е тешко изводливо. И покрај тоа што не сте задоволни од својот задник, во оваа положба тој му изгледа фантастично на вашиот партнер! Во оваа положба позадината изгледа мазно и затегнато, а недостатоците како целулит исчезнуваат од видното поле.

Освен тоа, кога ќе се спуштите на сите четири, вашата вагина се стеснува, што пружа поголемо триење и уште поголем интензитет на задоволство.

Како жените да го засакаат?

Од позади е една од најдобрите пози за женскиот оргазам, велат експертите. Најмногу поради тоа што пристапот до клиторисот е подобар, па жената може и сама да го стимулира. Кога задникот на жената е кренат, нејзината Г точка го добива сето внимание кое ѝ е потребно. Затоа би било добро да ѝ предложите на девојката да ги спушти градите на кревет за пенисот да има директен контакт со нејзината Г точка – и секој пат ќе сака уште!

Нови трикови

Минималните промени на аголот под кој влегувате во неа отвараат нови видици на задоволство. Нека се испружи во потполност на креветот, не мора задолжително да стои на сите четири, а вие легнете преку неа. Пробајте различни варијанти и одберете ја онаа која најмногу ви одговара и на двајцата.
Коментари

[fbcomments]