Од првиот ден на 2020 година сè ќе им тргне наопаку: Овие 3 хороскопски знаци ги чека најлошата година досега!

Ќе треба двапати да размислите пред да патувате бидејќи постои можност за мала или поголема несреќа

Кога астролозите зборуваат за среќа во некој период, тие ја гледаат добрата позиција на Јупитер.

За следниве три хороскопски знаци, оваа планета нема да биде во најдобра позиција, затоа треба особено да внимаваат и да гледаат што одлучуваат во 2020 година!

Со најлоша среќа, на прво место се родните во знакот на Рак. Поточно, Јупитер во Рак ќе се наоѓа спротивно од Сатурн, така што астролозите советуваат што е можно помал ризик и предупредуваат дека многу работи би можеле да тргнат наопаку.

 

Лошата позиција на Јупитер во 2020 година ќе влијае и на Вагата, која ќе има проблеми во текот на целата година, а особено во љубовта. Во љубовта, лошата среќа ќе достигне врв во втората половина од годината.

 

Астролозите велат дека во 2020 година, Овенот ќе се соочува со многу тешки предизвици. Ќе мора да вложуваат многу напор во сè, можни се превари и замки, треба да избегнуваат финансиски инвестиции. Исто така, ќе треба да размислат двапати пред да патуваат, бидејќи постои можност за мала или поголема несреќа.
Коментари

[fbcomments]