Категории

Од што сте зависни вие? Huawei во новата реклама ни покажува што се крие зад зависноста од телефони

Huawei во новата кампања #AddictedToYou ни ја покажува реалноста зад зависноста од телефоните.

Не сме зависни од телефонот, зависни сме од луѓето, од пријателите, децата, љубените. Телефонот е начин да бидеш поблиску до оние кои ти значат, а не се блиску до тебе.

Главната улога во рекламата ја има девојка која цело време гледа во телефонот, на предавања, на улица, дома…сите се загрижени за неа, но таа не гледа во телефонот, таа гледа во нејзината љубов. Таа е завсина од љубов. Од што сте зависни вие?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=891NDt5QwHk