Од среда промена на полицискиот час, а за викендите ограничување 24 часа

Полицискиот час од среда ќе почнува во 16 часот, а ќе завршува во 5 часот следниот ден на територијата низ цела Македонија.

Во викендите полицискиот час ќе биде активен 24 часа, односно од петок од 16 часот, до понеделник до 05 часот наутро.

Ова е одлуката на Владата по седницата одржана денеска.
Коментари

[fbcomments]