Категории

Од вчерашниот скопски маратон, ги издвојуваме најинтересните моменти! (ГАЛЕРИЈА)

Скопскиот маратон секоја година собира голем број на граѓани, професионалци и аматери и претставува одличен начин секој да ја провери својата физичка кондиција, а притоа да се забавува, дружејќи се со останатите учесници.


Оваа година, фотографиите сведочат за големата посетеност, но и за креативноста на нашите сограѓани. Издвојуваме некои моменти кои ни го привлекоа вниманието. Едни поради професионализмот, други поради одличниот хумор, а трети пак, поради неверојатната хуманост.

Исчекување, посветеност, уживање, сонце, дожд, болка, агонија, забава, екстаза.

#дадиња #support #runsisrun #трчај #скопскимаратон2018

A post shared by Monika Jovik (@moni_bonboni) on

Се е до стилот.

Се е до стилот! :) #скопскимаратон2018

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

Делата говорат повеќе од зборовите, а за многумина ова се овогодинешните победници!

Не заборавајте, по среќата се трча!