Категории

Видео: “Одржување” на улиците во Приштина, со најнова технологија

Кога станува збор за одмрзнување на улиците, Приштина може да се пофали со далеку напредна технологија. Техниката е едноставна, имаш камион, сол и еден вработен кој рачно ја фрла солта. Погледнете како тоа изгледа на снименово видео …

‘Mirëmbajtja’ e rrugëve në Prishtinë me teknologjinë më të funditwww.lajmi.net

Posted by lajmi.net on Wednesday, January 14, 2015

Прегледи:
73
Објавено на:
05.01.2016