Категории

ОГНЕНАТА ПЛАНЕТА СТАПУВА ВО ЛАВ НА 16 ФЕВРУАРИ – Ќе го добиете она по кое силно копнеете ако се осмелите да го побарате!

Полната месечина во Лав на 16 февруари 2022 година ни носи важна мисија, а тоа е да откриеме каде е нашата највисока судбина, како да се бориме за она што го сакаме! Откриваме дека нашата среќа не е недостижна, не е далеку од нас – таа е всушност во нас!

Енергијата на полната месечина не води до најважната цел поврзана со нашата кариера. Добро го организираме времето, склони сме кон патувања, промени – правиме се за да постигнеме хармонија на умот, телото и духот. Елиминирајте ги компликациите, пуштете ја идејата дека треба напорно да работите за да ја пронајдете вашата цел – репрограмирајте ги овие верувања за да можете да препознаете дека вашата цел е внатре, а не надвор.

Доколку во претходниот период сте имале некои опсесивни мисли, сега е време да седнете, да бидете сами и подобро да се разберете себеси. Седнете со сите мисли што ви се појавуваат и гледајте ја полната месечина како прави се за да ви помогне повторно да креирате и обликувате нови идеи. Еден од подароците што ни ги нуди оваа Полна Месечина е енергијата на леснотијата. Не потсетува да го омекнеме нашето битие и да се фокусираме на создавање радост. Да се ​​биде во состојба на радост е еден од најбрзите начини за поврзување со патиштата на нашата судбина.

Патот на радоста и патот на целта многу често се испреплетуваат. Следејќи го едното, конечно го наоѓаме патот до другиот. Ако се чувствувате тешко за нешто во вашиот живот или сте фрустрирани од настаните кои моментално се случуваат околу вас, дозволете вибрациите на полната месечина да внесат малку леснотија во вашето битие и ситуација. Потсетете се дека сè е привремено и минливо, а потоа погледнете го животот од посветла перспектива.

Деновиве смеата е моќен лек, затоа побарајте ја на секое место и во секое време. Дружете се со пријателите, гледајте смешен филм, читајте смешна книга, пуштете ја смеата да тече низ вашето битие. Венера и Марс се исто така заедно под оваа полна Месечина, испраќајќи исполнети зраци на страсна, креативна и балансирачка енергија на нашиот пат.

Ова е моментот да ги отвориме нашите срца, да ги зајакнеме нашите чувства на страст, да ја преиспитаме нашата поврзаност со машките и женските енергии и да ни помогнеме да се поврземе со сите наши таленти и моќи. Венера и Марс се исто така многу креативни сили кои можеме да ги користиме не само за креативни проекти и инспирација, туку и за работа на настани. Работејќи со овие енергии, можеме да ја зголемиме шансата да го привлечеме она што го сакаме.

Полната месечина ослободува, но со Венера и Марс заедно на небото, ние исто така можеме да привлечеме енергија, особено енергија која ни овозможува да се чувствуваме моќни, сексуални, страсни, креативни и поврзани со себе. Оваа енергија е особено корисна ако сакате да манифестирате средба со сродна душа или да ја подобрите романтичната врска. Ако сакате подлабоко да се поврзете со вашето тело, со вашата сексуалност или со страста кон партнерот или кон животот воопшто, оваа полна месечина ќе биде на ваша страна.

Искористете ја огнената енергија на Месечината во Лав за да прифатите и поседувате се што е. Чувствувајте се убаво и самоуверено во вашата кожа, носете охрабрувачки одлуки. Танцувањето и движењето можат да помогнат да се зајакнат позитивните вибрации во себе, како и извонредните афирмации за повеќе самољубие. Ако погледнете внатре, одговорите ќе се откријат сами по себе.

Прегледи:
216
Објавено на:
09.02.2022