Категории

Охридска свадба за паметење – погледнете ги зетот и невестата (Видео)

Откако пред две години направиле свадба, Елена и Павел од Охрид се решиле танцот кој го изиграле на нивната веселба да го споделат со сите.

Во истиот е опфатена музика од целиот свет, а зетот и невестата играат неуморно низ рефрените на песни од англиски до индиски јазик.

Прегледи:
561
Објавено на:
18.08.2016