Категории

Око за око, заб за заб: Овој знак во хороскопот никогаш не останува должен, секогаш се одмаздува!

Зборуваме за мошне љубоморен, импулсивен и одмаздољубив знак во хороскопот. Иако сите од знаците во Зодијакот можат да се однесуваат како него, сепак тој е никогаш не останува должен кога е повреден, омаловажен или посрамен, и секогаш враќа со соодветна одмазда.

За него е карактеристично дека во комбинација со Бикот, кај нив има 100 % чиста страст. Склон е на деструктивност, како за себе си – така и за другите.

Зборуваме за знакот Скорпија. 

Кога се најслатки и најмилни, не ги откриваат сопствените мисли, а во напади на бес, ако фрлаат предмети, а често го прават тоа, не сте сигурни дека покажале се што чувствуваат. Моќта, првенствено над себе си, а потоа и над другите, е нивното мото.

Тие се подобри и поголеми команданти од Овновите и Лавовите, затоа што подобро ја познаваат човечката психа, а нивната мотивација не е самоистакнување, туку контрола на ситуацијата за општо добро, без разлика дали се работи за работата или за семејството.

Имаат достоинствен став и подготвени се да се жртвуваат за другите ако се изразено мотивирани.

Извор : Бркајработа.мк

Прегледи:
101
Објавено на:
25.09.2017