Олив е најслаткиот камелеон, кој зграбува се она што му се подава

Уметникот Ема Вард го привлече вниманието на интернетот со нејзинот милениче камелеон, Олив, кој зграбува се она што му се дава.

Вообичаено ги сметаме кучињата и мачките како единствеите животни кои умеат да не насмеат, но Ема Вард го смени тоа. Таа со нејзиниот камеленон Олив успеаа да го освојат интеретот и да насмеат многу луѓе. Таа што и да му подаде, тој го фаќа, со што таа направила креативни фотографии кои ги споделила со светот. Олив е сликан како држи мини меч, секира, а трите слики кои Ема ги објавила се 169.000 пати ретвитнати.

Ема послужила и како инспирација за другите, па така може да видиме и други животни кои држат мини предмети, а тоа изгледа слатко и смешно.

 

 
Коментари

[fbcomments]