Омилената Jennifer Lawrence речиси гола во новиот X-man

Новиот “X-Men: Days of Future Past” го споменавме во најочекуваните филмски продолженија за 2014, а се очекува да излезе на 23ти мај годинава.Во приказната се одвива мутантска борба во две временски рамки, а во него се појавува, во последно време најобожуваната актерка кај публиката Jennifer Lawrence.

Оскаровката Jennifer се појавува во улога на Mystique. Ова е прв пат Jennifer да се појави во улогата на Mystique, a специфичниот изглед ќе биде доловен со специјален костим, а за карактерот на Mystique таа вели дека е доста променет од минатото, таа во овој дел е посамоувререна за својот изглед и е горда што е мутант.

Погледнете го изгледот на Jennifer, како и вториот промо трајлер од филмот.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=6acRHWnfZAE[/tube]

 

 

 
Коментари

коментари