Категории

Она што другите го зборуваат за вас не ве дефинира – Вие ја познавате чистотата на вашето срце и тоа е доволно

Отсега па натаму, само фокусирајте се на сопствениот раст. Фокусирајте се на себе и верувајте дека не ве дефинира она што луѓето го кажуваа за вас. ⠀
Како и да е, луѓето секогаш ќе зборуваат нешто за вас, без разлика колку сте добри со нив. Но, нивните зборови ќе влијаат на вас само ако го дозволите тоа. Вие имате контрола над она во што верувате за себе. ⠀Значи, верувајте дека сте неограничени. Верувајте дека не ве дефинира тоа што го кажуваат. Земете ги нивните информации и подобрете се, но никогаш не дозволувајте да ве намалат со своите зборови. Бидете она што сте, бидете вие!

Прегледи:
114
Објавено на:
23.07.2021