Категории

Она што е најдобро за вас ќе ве најде – Она што е наменето да биде, ќе се оствари

Грешките секогаш можат да бидат простени. Слободата секогаш може да се најде.

Се надевам дека знаете дека ви оди подобро отколку што мислите. Дури и ако не го гледате тоа, вие го правите подобро отколку што си давате заслуга на себеси. Дури и ако немате идеја што се случува или каде треба да сте, вие работите подобро отколку што мислите дека го правите тоа. Дури и ако не го чувствувате тоа, мирот ве опкружува.

Вие не доживувате неуспех ако давате се од себе. Вие не доживувате неуспех ако резултатите што ги сакате не се прикажуваат во моментов. Дури и ако одлуките што ги донесувате сега влијаат негативно на вас подоцна, како и да е, на крајот ќе биде во ред. Изберете ја својата вистина наместо стравот. Изберете да зачекорите сами, знаејќи дека кога и да ви треба поддршка, некој ќе биде таму. Изберете да се изберете себе си од кој било друг.

Она што е најдобро за вас ќе ве најде. Она што е наменето да биде, ќе се оствари. Животот е ритам на високи и падови и сето тоа е дел од вашата приказна. Се е важно. Бидејќи дури и ако нешто не требаше да се случи, покајувањето и лекувањето секогаш можат да се случат. Грешките секогаш можат да бидат простени. Слободата секогаш може да се најде.

Прегледи:
64
Објавено на:
13.04.2021