Организирајте го ходникот на интересен начин

Влезниот ходник најчесто е првиот контакт кој посетителите го имаат со нашиот дом, но во недостиг на финансии и идеи оваа просторија многу често ја занемаруваме.

Затоа денес решивме да ви понудиме интересен, едноставен и брз проект.

Набавете неколку нови дрвени гајби, по потреба префарбајте ги за да добиете еднаков изглед и сите наредете ги на начин на кој најмногу ви одговара.

Со дополнителни украси како свеќи или билки ова катче во домот ќе го претворите од занемарено во стилско, а при влезот во домот нема да ве дочека неред.

organizacija-na-hodnikot-02

Во случај ако во вашиот влезен ходник нема потреба од ваков makeover или едноставно за него немате место, идејата може да се искористи во  било кој дел од вашиот животен простор.
Коментари

[fbcomments]