Ослабел 90 килограми за помалку од година дена: Животот му бил загрозен, а сега изгледа вака (видео)

Тој е инспирација за сите.

Да се намалат килограмите е доста тежок процес, дури и пред лето кога имате цел на плажа да се пофалите со вита става. И некако навикнавме да гледаме како жените се борат со вишокот килограми и салото, но овој пат имаме момче кое направи фантастична трансформација.

Во една од последната епизода на емисијата на Стив Харвеј “Just One More Thing” („Само уште една работа“) се појави момче кое за малку ќе умрело поради дебелина.

Достигнал таква граница што лекарите му соопштија дека нема уште долго да живее, доколку не го смени начинот на животот.

На публиката и ја претстави својата фотографија од пред 10 месеци, по што следела фаза на агресивно вежбање и менување на животниот стил (најмногу исхраната).

Погледнете го денес. Овој човек навистина треба да биде пример за сите оние кои мислат дека не можат.

Извор : makedonijadenes.com.mk
Коментари

[fbcomments]