Остани сама додека не најдеш човек кој ќе ги прави овие 8 нешта за тебе!

Наоѓањето на чиста, длабока, искрена, љубов за цел живот не е воопшто едноставно. На девојките кои се сами им изгледа речиси невозможно да го пронајдат вистинскиот маж – вреден да му ја дадат целата љубов. Но, да се биде во врска со некого само за да не се биде сам е сосема погрешно. Таа врска е осудена на пропаст.

Подобро е да бидете сами, отколку во погрешно друштво. Поради тоа, бидете сами додека не пронајдете маж кој ќе ги прави овие работи:

1. Остани сама додека не најдеш маж кој ги исполнува ветувањата.

2. Остани сама додека не најдеш маж кому ќе му недостигаш кога не си тука.

3. Остани сама додека не наидеш на чесен маж кој носи срце во рацете.

4. Остани сама додека не најдеш маж кој ќе сака да ги реши сите ваши заеднички проблеми во врската.

5. Остани сама додека не најдеш маж кој ќе се гордее со тебе и на она што си.

6. Остани сама додека не најдеш маж кој ќе застане покрај тебе и ќе ги брани твоите ставови.

7. Остани сама додека не најдеш маж кој ќе ти прави да се чувствуваш посебно секој ден.

8. Остани сама додека не најдеш маж кој ќе ја заслужи твојата љубов!
Коментари

[fbcomments]