Категории

Осветлување на косата за само 10 минути

Целиот процес на осветлување на прамени е исцрпувачки, бидејќи потребно е многу долго време додека фарбата се фати на косата, но и за тоа има решение.

Стив Годард, претседател на Pravana, фирма за козметички продукти, ја создаде пеглата за коса која ќе ви овозможи осветлување на косата за многу побрзо време.

Имено, пеглата за коса работи откако се става фарба за коса на прамени коса, потоа прамените се обвиткуваат со фолија и се поминува со пеглата. Погледнете го процесот:

https://www.youtube.com/watch?v=YWf9WwKxRKc

Оваа пегла ќе пристигне во салоните во Америка и ќе чини 80 долари.

Прегледи:
285
Објавено на:
17.09.2016