Откако ќе видите колку воздух има во секое пакување на чипс, ќе размислите кој да го изберете наредниот пат

Секој од нас со нетрпение ја отвора ќесичката со омилениот чипс, но содржината внатре честопати разочарува откако ќе сфатиме  дека ќесичката не е наполнета само со компирчиња, туку голем дел од неа е празен.

Рос Хаџенс, основач на маркетинг компанија е тука за да ја разјасни дилемата околу содржината на чипсовите. Користејќи метод за поместување на водата за да обезбеди точни резултати, Рос ги презентирал своите наоди, а неговиот пост наскоро станал вирален, бидејќи луѓето биле шокирани, а истовремено благодарни за оваа интересна и релевантна информација. Благодарение на него, потрошувачите сега знаат кои брендови нудат квалитет, а кои воздух. Погледнетее подолу и проверете колку воздух има во вашиот омилен чипс!
Коментари

коментари