Откриено е кои парови подобро се проведуваат во спалната соба. Дали сте меѓу нив?

Неодамна едно истражување покажало дека паровите кои имаат секс еднаш неделно се посреќни од оние кои го практикуваат почесто, но и од оние кои тоа го прават поретко. Сепак, уште еден факт влијае врз тоа колку е квалитетен вашиот сексуален живот.

Со обзир на тоа дека како поминува времето, работите стануваат поопуштени од порано во спалната соба, поради тоа се подобрува и активноста. При едно истражување се дошло до одговорот дека паровите кои зборуват опуштено за секс веројатно имаат и подобар секс бидејќи знаат што сака партнерот, а воедно го известуваат и за своите желби во креветот.
Коментари

[fbcomments]