Отворена е ексклузивна изложба на фотографии на Лејди Дајана

Ексклузивна изложба на модни фотографии од најсаканата принцеза во светот, Лејди Дајана е отворена во West 65 во Нов Белград.

22 години по трагичната смрт на Лејди Дајана Спенсер, „Колор медиа комуникации“ ја објави книгата „Вистинската Дијана“, од авторката Лејди Колин Кемпбел, познатата британска хроничарка.

Во присуство на многу јавни личности, Лејди Кемпбел ја промовираше книгата и зборуваше за животот и трагичната смрт на Лејди Ди.

Ексклузивната изложба на фотографии е отворена до 15 септември на плоштадот West 65. Влезот е бесплатен.

 
Коментари

[fbcomments]