Категории

Ова е мал трик кој ќе го подобри вашиот сексуален однос

Признајте дека за време на врелата акција честопати помислувате на пазарење, дневните обврски и проблемите, наместо во тие моменти да се препуштите на уживањето и на моментот. Прашањето кое се поставува е како да го исклучите мозокот и да ги избркате сите мисли кои ви ја уништуваат магијата на сексуалниот чин?

Стручњаците советуваат дека треба да користите еден трик со кој сексот ќе стане уште подобар. Имено, тврдат дека не треба во потполност да го исклучите мозокот, туку да се сконцентрирате на работите кои ги сметате за возбудливи. На пример, за време на односот размислувајте колку добро се чувствувате додека ве допира по клучните точки. На тој начин мислите можат да се поврзат со она што телото го чувствува, а тоа води до интензивен секс и уживање.

Прегледи:
228
Објавено на:
13.09.2018