Ова е најбараниот капут за оваа сезона, а одговара со секој стил на облекување

Иако модата се менува, сепак класиката е незаменлива и поради тоа овој модел на капут ќе го обожаваат дамите со истенчен вкус. Признаваме дека летото носи своја магија, но есента дефинитивно ја носи титулата за најстилска сезона.
Коментари

[fbcomments]