Ова е најбараниот моден додаток за ова лето!

Овој моден додаток е најбаран бидејќи одговара во сите  комбинации: со костумите, фустаните, маичките…


Велат дека историјата секогаш се повторува, а кога станува збор за модата, тоа дефинитивно е така. Само за неколку години сме сведоци на трендови од минатите децении, како нагласени раменици од осумдесеттите или пластични шноли од деведесеттите, а сега се врати уште еден тренд од минатото.


Според последниот извештај на Пинтерест, најпребарувам збор е „headband“, што во превод значи трака за коса. Доколку е сте ја зачувале вашата стара трака од деведесеттите, ви претставуваме неколку модели на трака за коса.
Коментари

[fbcomments]