Ова е најљубоморниот хороскопски знак во зодијакот

Постојат неколку фази на љубомора – оправдана и умерена, опсесивна и на крај, екстремна и опсесивна љубомора. Оваа финална фаза на љубомора уништува многу врски. Доколку сте исклучително љубоморни, не ги пропуштајте овие совети. 

Љубомората пред се е одраз на несигурност и страв од изневерување со некој друг, како и од повредена гордост, суета. Астрологијата е „виновна“ за се. Положбата на Венера во моментот на вашето раѓање го одредува видот на љубовникот и може да биде причина за вашата љубомора. Секој хороскопски знак има различно ниво на љубомора, а овој знак е најљубоморен од сите. Ретко кога ќе поверува некому, бидејќи секогаш го очекува најлошото. Љубовта го прави ранлив, а љубомората агресивен. Најдобро е да задржи пристојна оддалеченост од партнерот.

Тоа е Скорпијата.
Коментари

[fbcomments]