Ова е најпопуларниот хотел на Инстаграм, во кој сигурно ќе се заљубите

Ова е хотелот што ги освои сите Инстаграм инфлуенсери.

Ова е хотелот Анантара Кихавах во Малдиви. Публикацијата Luxury Travel Advisor објави онлајн анкета за да открие кој е најпопуларниот хотел на Instagram. Собирајќи скоро половина од вкупно 121.000 гласови, хотелот Анантара Кихавак ја зема оваа престижна титула.

 

 

 
Коментари

[fbcomments]