Ова е најпосакуваниот џемпер за оваа зима според Пинтерест! (ФОТО)

Се наоѓаме во сезоната на топли и меки џемпери, па како и секоја година, побаравме инспирација на Пинтерест како да ги комбинираме.

Она што не може да не се забележи е фактот дека оваа социјална мрежа е окупирана со џемпери во сива боја. Ова е прекрасна боја која дава многу простор за комбинации.
Коментари

[fbcomments]