Ова е најубавата тажна слика во светот…

Ова е една од најубавите слики некогаш сум ја видел.
Тоа е, исто така, една од најубавите тажни слики што сум ги видел, поради она што се случило само 72 часа подоцна.

Ова е Рајан Менинг танцува со неговата мајка Мери Ен Менинг на неговата свадба претходно овој месец.

Тој вели :
“Тоа беше многу посебен танц.”

Причината што е толку посебен е затоа што пред три години на Мери Ен  и бил дијагностициран рак на дојка.
И во изминатите неколку месеци нејзината состојба толку се влошила што таа можела да се движи само со инвалидска количка.

Но една работа била решена да направи. Била цврсто решена да танцува со нејзиниот син на неговата свадба.

И ова е сликата од нив двајца, како танцуваат на “Somewhere Over the Rainbow”.

Рајан вели:
“” Мислам дека сите едвај поверуваа во она што го гледаат. И во она што тие гледаа беше неверојатно силна жена која прави прекрасна работа. Чудо. “

Мери Ен ја чувала сета своја сила за да  живее доволно долго за да танцува со нејзиниот син.
Како свадбата да е таа која ја одржувала во живот, бидејќи за жал, само три дена подоцна таа починала.

Нејзината ќерка Кристи вели:
“Да се ​​има овој момент да се негува и да се доживее преку видео е најголема среќа.
И ние сме среќни да ја споделиме таа приказна со другите луѓе.
За другите луѓе да знаат колку неверојатна жена е таа.
Ние сме толку среќни што тоа е нашата мајка. “
Коментари

коментари