Чек дис аут
Search

Ова е најубавата жена на светот! (ФОТО)

На свои четири години се појавила на ревија за Жан Пол Готје, а на десет години беше најмладата манекенка на сите времиња која се појавила во Вог.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on


Се прослави во 2007. година како шест годишно девојче кога и ја дадоа титулата за „најубаво девојче на светот“. Единаесет години подоцна Тилан Блондо повторно е прогласена за најубава девојка на светот, овој пат на изборот на TC Candler за 2018. година.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on


Изборот на најубави жени според TC Candler започнал во 1990. година, а тврдат дека тоа е „најразновидниот избор на убавици“. Нивното видео со листата на најубави жени има речиси два милиони прегледи за само два денови.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on


Втората најубава девојка е тајванската актерка Чоу Чу-ју, трета е израелската манекенка Јаел Шелби, а четврта Лиза Соберано.
Коментари

[fbcomments]