Ова е најубавиот и најпопуларниот модел на капут за зима 2018. година

Овој капут едноставно не излегува од мода и време е да го купите веднаш. Трендовите кога станува збор за капутите се менуваат секоја сезона, но постојат и такви модели кои никогаш не излегуваат од мода. 

Еден таков класичен капут го имаат во својот плакар сите познати блогерки, па во следниот период од годината со задоволство го носат. Станува збор за капутот во крем боја.
Коментари

коментари