Ова е невестинскиот фустан за кој сите зборуваат

Свадбите кои се одржуваат на специфични дестинации секогаш се уникатни, а венчавката на Феипинг Чанг изгледа нереално.

Оваа модна блогерка од Хонг Конг својата свадба ја направи на Капри во неверојатна венчаница која за кратко веме го привлече вниманието насекаде низ светот. Станува збор за фустан со многу драматични слоеви. Погледнете го неверојатниот фустан и целата романтична атмосфера на оваа венчавка.

 
Коментари

коментари