Ова е новата хит фризура наречена „glass hair“

По „неуредните“ брановидни бобови и подолгите лобови, оваа сезона пристигна нов тренд на шишање и фенирање на косата. Се нарекува „glass hair“.


Станува збор за рамно потстрижен боб без шишки израмнет со фенирање со помош на четка или пегла, а за сјајот и мазниот изглед на косата се заслужни кремите и третманите кои од неа прават мазна и сјајна површина. На овој тренд веќе се прилагодиле светските трендсетерки како Дуа Липа и Мила Кунис.

Extreme sports

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on
Коментари

[fbcomments]