СРЕЌА НА ДЕНОТ: Ова фраерче Јован, денот го поминал свирејќи на плоштад, за да собере донации за Ели!

 Ова фраерче Јован, инаку синче на Zlatka Kovacovska денес денот го поминал свирејќи на плоштад, за да собере донации за Ели. Ова дете собрало 8700 денари и ги донирало. Мајката и синчето се таква инспирација и мотивација! Ви се поклонувам до земја на двајцата! Спасувате живот, ама и будите свест!  Не секој ги учи своите деца за некои вредности!

Ова фраерче Јован, инаку синче на Zlatka Kovacovska денес денот го поминал свирејќи на плоштад, за да собере донации за…

Posted by Irena Mila on Tuesday, February 2, 2016
Коментари

коментари