Категории

Ова ќе биде најпопуларната фризура во 2020 година

Со години наназад, боб фризурата е најосновна и најпопуларна фризура.

[adrotate banner=”26″]

Дали поради нејзината интересна форма, можноста за промена и едноставноста на стајлингот, или затоа што скоро на секоја жена и стои одлично, експертите велат дека боб фризурата ќе биде најносената фризура во 2020 година.

[adrotate banner=”31″]

Како што рековме претходно, ова е фризура која им одговара на сите, а единствената разлика е варијантата на боб за која ќе се одлучите. Во зависност од формата на вашето лице и квалитетот на вашата коса, изберете помеѓу рамно сечена, степенаста, како и од должината што најмногу ви одговара. Боб фризурата е исто така специфична по тоа што  со промена на патецот и стилизирање на косата дава најразлични фризури, така што никогаш нема да ви биде здодевно.